tisdag 21 maj 2013

Trååååkigt!

Belle har tråkigt. Sommarmattes bil är på verkstaden och blir inte färdig förrän i morgon, ute regnar det och katterna vill inte leka med henne... vad kan man göra då, annat än äta och sova? Å andra sidan kan man se en viktig uppgift i att hålla gammelmatte sällskap i sängen... hon måste ligga idag för att hålla fötterna högt, eftersom hon har börjat samla på sig vätska igen. Belle tar sin uppgift på allvar och rullar ihop sig tätt intill gammelmatte, helst under täcket.

Sommarmatte planerar dock diverse roligt när bilen är lagad. Det skall bli många besök i den där underbara inhägnade hagen hos Brukshundsklubben, minsann, och vi skall besöka stranden och kanalen och på lördag åker vi till Åtorp och tittar på deras marknad. Då kanske jag äntligen kan bjuda på lite roliga bilder igen, dessutom... att fotografera en ledsen hund som inte vill vara ute ens för korta kisspauser därför att gräset är vått, känns liksom inte motiverat.

Just nu ser det i alla fall ut så här, här hemma:


Gammelmatte, Imma och Belle

2 kommentarer:

  1. Men vad härligt för gammelmatte att få sällskap, och att Belle och Imma samsas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Belle och rexarna kommer riktigt bra överens... de kanske inte direkt sitter och tvättar varandra, men de funkar fint ihop. Däremot är Belle och husisarna inte alls säkra på varandra, än i alla fall.

      Radera